Renovation of an old resting place for hunters in the woods of Heverlee (Belgium), transforming it in an comfortable and modern dwelling for a family with four children.

Find more at: http://bit.ly/1e3jew3

La Branche by DMOA architecten


95 notes

Show

  1. acathal reblogged this from archilovers
  2. rumze reblogged this from litospeaks
  3. litospeaks reblogged this from archilovers
  4. zerhket reblogged this from ainunno
  5. ainunno reblogged this from archilovers
  6. ker-fuffle reblogged this from archilovers
  7. architecturalinsubordination reblogged this from archilovers
  8. soy-un-barrientos reblogged this from archilovers
  9. namosays reblogged this from puuluu
  10. itzaamethyzt reblogged this from archilovers
  11. created-design reblogged this from alwaysinstudio
  12. hellocam reblogged this from archilovers
  13. ihopeyougethitbyatruck reblogged this from archilovers
  14. thedailymeasure reblogged this from alwaysinstudio
  15. puuluu reblogged this from archilovers
  16. maggiesblogs reblogged this from architecturehall
  17. s-lsy reblogged this from alwaysinstudio
  18. ltrgd reblogged this from archilovers
  19. hundredlittlepieces reblogged this from pandukutomo
  20. pandukutomo reblogged this from alwaysinstudio